Over ons

Over ons


GGZ Wijzer is een landelijk werkend online Specialistische GGZ behandelcentrum voor cliënten met een vermoeden van een psychische aandoening.

GGZ Wijzer is een volledige online werkende erkende GGZ instelling die een GGZ behandeling biedt zonder wachtlijsten en die, snel een op maat gemaakte behandeling kan opstarten. GGW Wijzer behandelt ook Nederlands sprekende cliënten die buiten Nederland wonen.

GGZ Wijzer heeft als directieleden: John P. Deighton, Algemeen Directeur, Björn Henkes, Manager zorg | GZ psycholoog, Jean Paul de Graaf, Financieel Directeur.

Bij GGZ Wijzer werken veel ervaren psychologen, welken deels parttime en deels fulltime werken.

GGZ Wijzer wil ervoor zorgen dat cliënten niet op wachtlijsten hoeven te staan voor een GGZ behandeling. Daarnaast zal GGZ Wijzer, daar waar mogelijk een intensief behandeltraject gaan inplannen met 2 online behandelingen per week. Daardoor wordt sneller een beter behandelresultaat bereikt.

GGZ Wijzer maakt gebruik van een netwerk van gespecialiseerde psychologen die veel ervaring hebben met online behandelingen

Bij GGZ Wijzer werken GZ psychologen en NIP geregistreerde psychologen met ruime ervaring op het gebied van triage en diagnostiek en behandeling binnen de gespecialiseerde GGZ.

GGZ Wijzer      KvK 73447668      AGB 22221101