Kosten / vergoeding

Kosten / vergoeding

Vergoeding

De behandeling bij GGZ Wijzer wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering, op voorwaarde dat u een verwijsbrief van uw huisarts voor Specialistische GGZ kunt overhandigen bij uw eerste aanmelding. Wel geldt er een wettelijk verplicht eigen risico (2019: € 385,00) wanneer dit nog niet is aangesproken. Uw zorgverzekeraar kan u daar meer informatie over geven.

Uitzondering is verzekeraar CZ; bent u bij CZ verzekerd dan adviseren wij u eerst met hen contact op te nemen over de mogelijkheid van een online-diagnose. Indien de verzekeraar niet vergoed, bent u verantwoordelijk voor het betalen van de rekening. Wij willen, met u, niet dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

Betaling

Na het stellen van de diagnose ontvangt u van GGZ Wijzer de nota. Deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Een kopie van deze nota gaat ook naar factoringmaatschappij EDR Works te Den Haag. U kan de nota uitsluitend aan EDR Works voldoen. Informatie daarover vindt u op de nota.

Na ontvangst van de nota van GGZ Wijzer kunt u deze eerst indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze vergoeden doorgaans binnen 10 dagen, zodat u het geld binnen heeft voordat u onze nota hoeft te betalen.

No Show

Bij het niet verschijnen of niet tijdig afzeggen van een afspraak brengen wij € 100,00 in rekening. Kosteloos afzeggen van een gesprek kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren, telefonisch of per email: 088 – 38 38 600 of info@ggzwijzer.eu.

Voor vragen over u factuur of inzake vergoedingen kunt u ons bellen of mailen:

Telefoonnummer GGZ Wijzer: 088-3838600
Email: declaraties@ggzwijzer.eu