Ervaringen met GGZ wijzer

Ervaringen met GGZ Wijzer

Wij horen graag van onze klanten hoe zij de dienstverlening van GGZ Wijzer ervaren en welke verbeterpunten er eventueel nog zijn. Dienstverlening moet aansluiten bij de wensen van diegenen die er gebruik van maken. Dit geldt voor de cliënten maar ook voor u als verwijzer.

Ook bij de verwijzers zullen we geregeld navragen hoe de dienstverlening wordt ervaren. Dit doen we aan de hand van een kort evaluatieformulier. Wellicht heeft u ideeën hoe de dienstverlening te verbeteren of uit te breiden. Wij staan open voor zowel gevraagde als ‘ongevraagde’ feedback. Deze laatste kunt u altijd geven via het algemeen informatie adres: info@ggzwijzer.eu. Wij zullen persoonlijk naar u reageren.

Zo gauw we een significante hoeveelheid evaluatieformulieren ontvangen hebben, zullen wij op deze pagina hiervan een  terugkoppeling geven. U kunt dan zien hoe de dienstverlening wordt gewaardeerd in een cijfer, welke positieve punten genoemd worden en welke verbeterpunten. Bij dat laatste geven we tevens aan hoe we daar mee om gaan.