Verwijzers en cliënten van harte welkom bij GGZ Wijzer

Verwijzers en cliënten die vermoeden dat zij een psychische aandoening hebben, zijn vanaf mei 2019 van harte welkom om de online dienstverlening van GGZ Wijzer te ervaren. Door aanmelding komt u in een online afspraken agenda waar u zelf uw afspraak met een psycholoog kunt inplannen. U krijgt een link naar de eerste vragenlijsten die onderwerp van gesprek zijn bij uw eerste afspraak.

Online diagnostiek, indien u wilt bij u thuis: onafhankelijk, met aandacht voor alle aspecten die van invloed kunnen zijn op uw klachten. Nadat wij een volledig beeld hebben, bieden wij u een rapport met een behandeladvies op maat. Zodoende kunt u direct naar de juiste hulpverlener die u direct kan behandelen.

Wij hopen u spoedig te kunnen begroeten in ons online centrum!

Team GGZ Wijzer